torsdag 20 oktober 2011

Nothing to lose, everything to gain.

Oherre vilken dag! Började ju som sagt med att vi slutade 15.20 istället för 13.00. Har haft media hela dagen och varit ute och intervjuat folk, en gång med papper&penna, en gång med videokamera. Nu känner man ju sig lite mer förberedd inför Stockholm. Första gången vi gjorde det här var jag på väg att få panik, och då var det bara med penna&papper...

Hehe, oså när vi for till stan för att filma så fick vi åka i Anders minibuss, vi var 12 stycken, normalt ryms det 9 st i den. Och när det typ kom gupp så sa Anders en bit före; gupp, gupp, gupp, gupp, oså kom guppet, han kör typ gasen i botten, och sen säger han wiihoo, haha :D Samma i svängar typ, säger helt plötsligt; sväng, oså svänger han hastigt, haha:))

Ville hämtade oss efter skolan (läs i nästa inlägg varför, nog för att ni redan säkert vet varför, men ni får veta mer detaljerat). Vi tog ett snabbt stopp på Sibylla innan vi plockade upp Malin och Soffi oså for vi på bandy. Jag, Sophie och Soffi blev dock less i princip direkt och for hem;) Ohjävlar vilket långt inlägg det blev, nåja, HEJDÅ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar