tisdag 20 september 2011

Worst day ever.

Seriously vilken hemsk dag det har varit.... Har först haft engelska där vi inte gjorde så mycket, fick tillbaka våra engelska prov och hade nästan full pott, azume!

Men efter engelskan hade vi idrott och det var hemskt hemskt hemskt. Förra veckan så fick vi information om att vi skulle vara ute på skolgården och skulle vara klädda för regn. Alltså hade jag idag både regnjacka och paraply. Men då var vi inte på skolgården (det är tydligen nästa vecka, bättre information tack!), utan vi gick in i skogen och denna skog tog aldrig slut.

Vi gick och gick och gick. När vi väl var framme vid en grillplats så stod vi där i typ 10 minuter och snackade om allemansrätten, typ vart man får tälta, och sen gick vi tillbaka. Värt. Och kan ju tillägga att det spöregnade, blåste och det var lerigt och blött överallt!!! Gissa om mina fina vita converse var fina och vita efteråt! Sen var det en massa andra små dåliga saker som hände, typ gick i en stor jädra djup vattenpöl så det blev värre osv. Som tur var så fick vi iaf sluta psykologin tidigare oså hann vi med den tidiga bussen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar