lördag 21 april 2012

That awkward moment when an adult is trying to be funny and you just have to fake laugh to be polite.

Tjeeenare!

Haha, jag skrev startade det här inlägget på morgonen, men hann inte avsluta det! Jag har varit till Luleå idag på ett- och tvåårskalas med mamma, pappa, mommo, moffa, Janne, Ville och Malin. Eftersom vi var så många så tog vi HFF bussen så vi alla rymdes med en bil. Det var super härligt och få träffa Vilmar och Leo igen. Har busat med dem, fikat en massa; först smörgåstårta och sen vanlig tårta. Var där i några timmar och sen åkte vi hem igen. 

Jag, Ville och Malin dumpade av alla och sen har vi plockat upp Jesper och Ina + varit på Ica. Ska nog kanske kolla på någon film snart, det var iaf det som var tanken. Men jåå det var allt!

Här får killarna öppna sina presenter. Det var så gulligt när dom fick typ en mini-bärbar-keyboard. Båda ville leka med den. När Vilmar hade den på golvet och spelade så tog Leo den. Och när Leo hade den i händerna så tog Vilmar den. Och så höll dem på tills Vilmar kom på att han har fördelen att han kan gå. Så han gick till ett annat rum. Men till slut hittade Leo honom. Men Vilmar gav inte upp, han gick även då iväg, och då fick han spela ifred.


En annan present var en rutschkana till Vilmar. Han tyckte den var super skojig. 


Haha, och här har ni Vilmar in action när han äter smörgåstårta. Emellanåt skulle han underhålla oss genom att helt plötsligt dra till med ett super skratt.


Och sen lite random bilder på pojkarna <3 


1 kommentar: